A A A

Werkt samen met

Bookmark and Share

AmiGo footbike

AmiGo footbike

De AmiGo footbike is hèt vervoermiddel voor actieve mensen.
Het is een kwaliteitsproduct; ontworpen en gemaakt door vakmensen en ervaren gebruikers.

 

 

Second Life Optics

House of Outdoor in Maarssen

Het project 'Second Life Optics' heeft een aantal verrekijkers gedoneert aan de Kudde In Het Duin. De Verrekijkers gebruiken we voor excursies naar de schaapskudde.

 

Project Second Life Optics

Eind 2011 is het concept geadopteerd om oude, eventueel defecte, niet meer in gebruik zijnde verrekijkers of telescopen een 2e leven te bezorgen door deze te doneren aan daarvoor in aanmerking komende projecten.

Aangezien de kosten om een verrekijker te laten/kunnen repareren vrij hoog liggen, is het Duitse verrekijkermerk Leica bereidt gevonden om onze mensen in te wijden in de materie van optiek reparatie, zodat de reparatie kosten, van de defecte optiek, op nagenoeg nihil uit vallen.

Bushnell, het bekende Amerikaanse verrekijker merk, ondersteunt dit project met raad en daad.

Het project genaamd 'Second Life Optics' is een kopie van een soortgelijk initiatief van de Engelse Vogelbescherming die in 15 jaar tijd ruim 23000 verrekijkers een 2e leven heeft kunnen geven middels donatie aan diverse projecten.

Op jaarbasis verkoopt House of Outdoor ruim 1000 verrekijkers en bereiken op deze wijze zeer veel potentiële donateurs waardoor nu al een gestage aanvoer van optiek gerealiseerd kan worden.

Hoe meer verrekijkers of telescopen worden geschonken aan het project 'Second Life Optic's' hoe meer projecten zij kunnen honoreren.
Het gaat om projecten van non profit organisaties in binnen- en buitenland, waar behoefte is aan optiek.

www.secondlifeoptics.nl

 

 

De ogen van Ayvaz. Hond InZicht www.hondinzicht.nl

Samen met Hond InZicht (Marleen van Baal) is Actief met je hond (Daphne van Zomeren), Actief Met Inzicht gestart.

 

Logo Actief Met Inzicht

 

 

 

Actief Met Inzicht verzorgt arrangementen, workshops en demonstraties gericht op alle bazen, ook degenen die nog geen goede conditie hebben of weinig ervaring hebben met actief zijn met zijn of haar hond.